Нова къща


  за 30 Седмици

  Ние, екипът на БуллХоумс., вярваме, че сътрудничеството ни с Вас трябва да бъде лек и полезен опит. Поради тази причина, ние се опитваме да направим работния поток прозрачен и модерен – лесен за следване и лек за разбиране. Приятелския (добронамерен) подход към клиента е сърцето на нашия работен процес и ние се стараем да се придържаме към модерни управленски практики на проектите ни и да създадем полезен и положителен опит. 


  Започваме с посещение на място, за може екипа ни от работници да се информира, тъй като ще работят с Вас за да създадат най-добрия дом за Вас.

  Концепция 4 СЕДМИЦИ

  Началната фаза включва:

  Предварителна оценка

  Екип от специалисти ще ви предостави подробен анализ на Вашия терен, и начина, по който можете да реализирате плана за строителство. С изготвянето на оценка на терена, ще Ви предоставим детайлен обзор на възможните опции за строителство.

  Концепция Проектиране

  Екипът, който ще работи с Вас, ще оцени възможностите на бюджета Ви, и да създаде концептуални планове според Вашия парцел.
  На базата на тези концептуални планове, ще предоставим цени и срокове.

  Код и зониране Проучване

  Що се отнася до законодателството на всяка страна и вътрешна администрация – те са различни. Нашият екип ще проучи възможностите за осъществяване на проекта Ви и ще се увери, че е проектиран според местните изисквания.
  Заедно с нашия екип, първо ще прегледате бюджета и възможностите, за да направите първоначални планове.
  На базата на всичко това ще Ви предложим цени и срокове за изпълнение.

  6 СЕДМИЦИ ДИЗАЙН

  Основни опции 6+ седмици

  С помощта на приложението за визуализация ще можете да направите модел на вашия дом, така както си го представяте.

  Премиум Дизайн 12+ седмици

  Можете да променяте стандартните опции по начин, който искате и да провеждате външно консултиране.

  Започваме с подаване на направените планове в съответните ведомства.

  Всички наши къщи се наблюдават от държавните контролни органи докато са на производствената линия.

  След това, плановете се одобряват от местните власти.

  Нашият екип бива ръководен от доказани специалисти с дългогодишен професионален опит.

  8 + Седмици РАЗРЕШЕНИЕ Време за одобрение

  8 Седмици
  Строеж

  Строителството на Вашия дом ще бъде поверено на група квалифицирани експерти, времето за строеж и загубите ще пъдат по-малки, в сравнение с традиционото строителство.

  Заводът ни е уникален със стандартите за качество, което е гаранция за прецизна изработка.

  Подготовка на парцела

  През времето, в което ще се изработват елементите за дома Ви, наш екип заедно с екип местни подизпълнители ще подготви терена – подравняване, ще бъде отлят фундамент и септична яма (ако се налага) – и всичко това два пъти по-бързо, отколкото при обикновеното строителство.

  8 СЕДМИЦИ
  ЗАВЪРВАНЕ

  Производство и доставка

  Нашият уникален производствен процес допуска безопасно транспортиране на нашите модули с обикновени камиони, до всяка точка на страната, дори и труднодостъпни планински местности.

  Our unique folding process enables us to securely fit 20' wide BC modules onto standard 8.5' wide trucks for shipping anywhere across the country, including hard to reach sites in mountains or on islands.
  35162807_m.jpg

  Доставка и завършване

  Доставена до мястото, където ще се постави, къщата е само на крачка от завършване. Разтоварването е безопасно, а монтажните работи стават бързо.
  Непосредствено преди завършване, ще направите контролен обход с нашия ръководител екип, който през цялото време ще бъде на Ваше разположение.

  Добре дошли в дома Ви.

  1 година
  Гаранция на фундамента

  3 години
  Гаранция на сглобките

  30 години
  Гаранция на конструкцията

  2415124_ml.jpg

  Търсим парцел

  Намирането на идеалното място за дом е много важна стъпка. Нашият екип ще ви съдейства в търсенето и избора на парцел, съобразен с бюджета и местоположението Ви, и, върху който БулХомес  ще издигне Вашия нов дом.

  11010526_ml.jpg

  Финансово партньорство

  Кредитите за строителство са различни от традиционните ипотечни кредити. Ние с удоволствие ще ви свържем с всеки кредитор, с когото работим, за да получите предварителна оценка, въз основа на нашите цени.

  10537968_ml-u51176-fr.jpg

  Финансиране

   Екипът ни  от отдадени на работата си специалисти ще Ви съдейства с информация, разбиране и установяване на начина на финансиране. Финансирането се осъществява чрез кредит за строителство, който след завършване на къщата автоматично става ипотечен. Някои от нашите кредетни партньори предлагат финансиране не само на строежа, но и на закупуването на парцел.

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени