Пакет Плюс

  Нашето най-голямо предимство, е, че можете да се доверите на нашия екип от самия старт на Вашия проект до последния завършителен ход. Ще се погрижим да сте спокойни, ще Ви предоставим подробно ценообразуване и отчетност.
  Ще Ви предложим широка мрежа от доверени партньори, с които заедно да създадете домът, който желаете и атмосферата, която желаете.

  За нас е ясно, че Вашият проект не е просто още една къща, построена от БуллХоумс..

  Включени услуги

  БуллХоумс. Плюс включва всички услуги, които съдействат вашата къща да бъде построена максимално просто и приемливо.


  13649393_ml.jpg
  10537968_ml.jpg

  ДИЗАЙН

  Ние ще проектираме основата, пътеки и настилки, за да можете достъпът до дома Ви да бъде хубав и изгоден едновременно.

   

  Цена за цялостен проект
  Ще Ви предоставим договор за цената за целия проект.

   

  Управление на проекта

  Нашите мениджъри екип ще ръководят Вашия проект от идейното начало до крайното завършване.

   

  Строителен обект

  Екипът ни от мениджъри гарантира, че строителната площадка ще бъде направена със същите грижа и качество, както и Вашата премиум-къща.

  Изчисляване на общата сума на разходите

   

  В съответствие с ангажираността на БуллХоумс за прозрачно ценообразуване, БуллХоумс. Плюс предлага пълна проектна цена за целия проект от момента на издаване на Разрешителното. Екипът на БуллХоумс започва работата първо с Вас, за да се адаптира проектът към конкретния обект и нужди. След това, екипът от опитни професионалисти започва работа с мрежата ни от подизпълнители за изпълнение на всеки етап, включително изкопни работи, изработка на фундамента, инженерни работи, настилки и всичко останало.

  Накрая, БуллХоумс ще Ви предостави пълно ценообразуване за целия проектен процес. Това осигурява прозрачност и спокойствие на семейството Ви, сравнено с традиционното строителство, което може да бъде компрометирано с промяна на поръчките, начисляване на допълнителни такси, и други неочаквани случаи. Посетете страницата бюджетен съветник, за да се запознаете с оценката на всички разходи, съответстващи  на местоположението Ви.

   

  Качество и удобство

  В днешното забързано ежедневие, много от нашите клиенти не разполагат с достатъчно време, познания или желание за търсене и избор на парцел, и след това – да управляват множеството детайли по проекта – от началото до края. Ние разбираме, че повечето от клиентите ни не са планирали да работят втора работа като главни изпълнители, но желаят проектът им да бъде изпълнен със същата отговорност, както домът им от БуллХоумс. БуллХоумс Плюс Ви гарантира, че ще получите красиво и висококачествено изпълнен дом, с пълна проектна цена.

   

  Директен контакт

  Директният контакт е най-голямото ни предимство. Ние сме в непрекъснато взаимодействие с Вас от саммото начало на проекта до самия му край. Професионалистите от нашия екип ще подготвят закупуването на парцела, идейния проект, изработката на фундамент, обслужване на строежа, финансовите услуги – до последните щрихи – оформлението на цялостния външен вид, и не на последно място – подробен договор. В центъра на нашия метод на работа е директната ни връзка с Вас – ние се гордеем с прозрачността и бързината на нашата дейност, което прави целия процес лесен и ефективен.

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени