Нашата визия

  Позовавайки се на дългогодишния ни опит в строителството, се убеждаваме, че е настъпило време за иновативна промяна в архитектурата, стила и дизайна.

  Целта ни е да прилагаме високи тахнологии в изграждането на сглобяеми къщи с конструкция от поцинкована стомана с най-високо качество. Води ни желанието нашите клиенти да имат красив, комфортен, светъл и просторен дом – домът на Вашите мечти.


  По-добро качество

  Нашите сгради са с много изчистени линии, високи тавани, стъклени врати и модерен дизайн.

  Строителството на  е по-ускорено от традиционното и, освен това, сградите са по-лесни за поддръжка, по-екологични, по-просторни, по-светли, и не на последно място – енергийно ефективни.

  Къщите ни са с ниско взаимодействие с околната среда и отлично се вписват в нея.

  Може да видите триизмерна визуализация на наша къща с реалистична визия, която може да бъде построена за по-малко от година от опитен и професионално подготвен екип.

  Нашите цени са фиксирани и прозрачни от самото начало – инвестицията е без риск, и се съпровожда през цялото време от нашите сътрудници.

  Красотата започва отвътре

  Всяка къща, построена от БуллХоумс, е в съответствие с всички стандарти за екологичност – подове от дърво, повърхнини, топлоизолация, което води до икономия на енергия и намаляванена шума.

  Уникалната технология на БуллХоумс е изключително дълготрайна, устойчива и екологически чиста.

  Предоставяме също здрава конструкция, върху която да бъдат  изпълнени архитектурните елементи, за да бъде Вашият дом  комфортен.

  Високотехнологично строителство

  Да построиш нов дом за половината време, необходимо за монолитен строеж: нашите сглобяеми къщи са с по-добра конструкция, по-здравословни за живеене и по-лесни за поддръжка.

  Красиви и екологични къщи

  Нашите къще се произвеждат с минимални загуби и високо качество. Рециклируемите стоманени рамки са устойчиви и в най-сурови условия, което допуска транспортирането им да стане по евтин и удобен за клиента начин.

  Строителният процес допуска Вашият нов дом да бъде изпълнен за седмици, в сравнение  с традиционното монолитно строителство, което продължава с години.

  Имате възможността да конструирате дома си триизмерно, така, че да получите представа как ще изглежда, след завършване.

  Спестете си стреса

  Намалили сме рисковите фактори до минимум, за да Ви спестим стреса по време на строителния процес, който е максимално прозрачен, а екипът ни е съставен от отлични професионалисти.

  Започваме, веднага щом решите каква къща искате, проектът ще бъде изработен съгласно визията и идеята,която имате, а управляващият проекта ще работи в сътрудничество с Вас от самото начало,  до края.
  Обикновено за изработката на една къща са необходими от 6 до 9 седмици.

   

  Нашите дизайн и конструкция се изпълняват от лицензирани дизайнери, инженери, техници и мениджъри.

  Без доказване на доходи

  Постройте Вашия мечтан дом, с финансиране от БуллХоумс, без да има нужда да доказвате доходи.

  Ако Ви трябва ипотека,за да направите Вашия нов дом, без доказване на доходи, нашата компания сега Ви предоставя тази възможност.

  © 2018 БуллХоумс. Всички права запазени